Business Leadership Academy

Današnji teenageri – sutra lideri!

20 jutarnjih + 5 popodnevnih školskih sati

Program je osmišljen da kroz timski rad i projektne aktivnosti potiče poduzetnički i leadership mindset kod mladih. Program je prilagođen za mlade od 13-18 godina.

Program se izvodi na engleskom jeziku

Engleskim se aktivno služimo u svakodnevnoj komunikaciji s voditeljima i vršnjacima

Znate li da će se 65% današnje djece jednoga dana baviti zanimanjima KOJA TRENUTNO NE POSTOJE i za koje ih današnji obrazovni sustav ne sprema! Ono što će trebati su sasvim nova znanja do kojih će često dolaziti SAMOSTALNO i koja će se MORATI KOMBINIRATI!


SKILLS FOR LIFE - Program je koncipiran na način da potiče kreativnost, jača timski duh i razvija kritičko razmišljanje, dok ćete kroz zanimljive vježbe i timski rad usavršiti i svoje prezentacijske vještine, i to sve na engleskom jeziku.

Kroz projektne zadatke u timovima, promiče se kreativnost kod djece, rješavanje problema, te emocionalna inteligencija kroz interakciju sa svojim vršnjacima.

Nadalje, kroz biznis komponentu programa, djeca će se upoznati sa svijetom biznisa, te otkriti kako razviti i testirati poduzetničku ideju na 'tržištu'. Timskim radom stječu vrijedno iskustvo kako funkcionira kolektiv, i kako se najbolje uklopiti u njegovu dinamiku. Na kraju programa polaznici pripremaju "business pitch" prezentaciju svoje ideje koja je neizostavna u svijetu biznisa kako bi se privukli potencijalni investitori.

Euroclub programi

Dates/Program Oxford English Sport Leadership - skills for life Photo/Video Robotics Spy Junior Counsellor Croatian Italian German French
Junior (7-12) O O O O O O O O O
Teen (13-18) O O O O O O O O O O
23.06.
30.06.
07.07.
14.07.
21.07.
28.07.
04.08.
11.08.
18.08.
25.08.