Junior Animator Academy

Nauči biti animator i priključi se animatorskom timu Euroclub-a

Nauči biti animator i priključi se timu Euroclub-a u organizaciji animacijskog programa u kampu. Stekni vrijedna znanja i iskustva koje će ti kasnije sigurno koristiti i u tvojoj budućoj profesionalnoj karijeri i poslu.


Zajedno s animatorima-mentorima organizirati ćeš dnevne sportsko-zabavne aktivnosti, natjecanja, igre na plaži... dok ćeš se iskušati i u glumi, pjevanju, plesu, radio programu, facebook administriranju, a navečer i u vođenju programa : )

OVO JE PRAVA STVAR ZA TEBE!?


Ako si vedra osoba, ako si stariji od 16 godina i sviđa ti se ideja da provedeš aktivno ljetovanje.


Ako dobro govoriš engleski, sportski si tip i želiš steći vrijedna iskustva i znanja koja će ti kasnije omogućiti dodatni izvor prihoda radeći kao turistički animator i animator djece.


Ako se želiš okušati u scenskom nastupu i pobijediti strah od javnoga nastupa, te time steći samopouzdanje od neprocjenjive vrijednosti i za tvoju buduću karijeru.


Sudjelovanje i uspješna realizacija programa Junior Animator odlična je referenca, jer i mi smo uvijek u potrazi za kvalitetnim kadrom za rad u našim ljetnim programima. Najbolje kandidate ćemo po punoljetnosti zaposliti kao Euroclub animatore.

Euroclub programi

Dates/ProgramOxford EnglishSportLeadership - skills for lifePhoto/VideoSpyGlamourJunior CounsellorBusinessArt and CraftsItalianGermanFrenchRobotics
Junior (7-12) O O O O O OOOOO
Teen (13-18) O O O O O OOOOO
20.06.            
27.06.        
04.07.         
11.07.           
18.07.           
25.07.           
01.08.        
08.08.         
15.08.            
22.08.            
29.08.