Ljetni kamp hrvatskog jezika

Program je namijenjen prvenstveno djeci Hrvatske dijaspore, te djeci stranaca koji borave u Hrvatskoj, a koji bi željeli omogućiti djeci aktivno učenje hrvatskog jezika u poticajnom i opuštajućem ljetnom okruženju.

20 jutarnjih + 5 popodnevnih školskih sati

Nastavu vode nastavnici - izvorni govornici hrvatskog s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom. Nastavnici se tečno služe i engleskim jezikom.

Originalna literatura za učenje hrvatskog

U nastavi se koristi originalna literatura učenja htvatskog jezika za strance.

Lekcije se održavaju na otvorenom, s posebnim naglaskom na komunikaciji - program uključjuje mnogo edukativnih igara, pjesme, zabavne aktivnosti, rad u parovima i grupni rad ... Poslijepodnevne lekcije su opuštenije i uključuju različite zabavne aktivnosti i grupni rad, i u njima naši polaznici najviše uživaju..,

Ljetni kamp Eurocluba pohađaju polaznici iz cijeloga svijeta tako da će se djeca u slobodno vrijeme družiti sa svojim vršnjacima i sklapati nova prijateljstva.

Na kraju ljetnog kampa polaznici polažu završni test, te dobivaju Certifikat o pohađanju ljetnog kampa.

Radionica učenja hrvatskog jezika dostupna je u svim terminima uz uvjet da se oformi grupa od minimum 10 učenika.

U slučaju nedovoljnog broja zainteresiranih polaznika, camperi će se prebaciti u jedan od drugih aktivnih programa- po prefernacijama.

Po želji, moguća je individualizirana nastava- uz nadoplatu.

 

Euroclub programi

Dates/Program Oxford English Sport Leadership - skills for life Photo/Video Robotics Spy Arts&Fashion Junior Counsellor Croatian Italian German French
Junior (7-12) O O O O O O O O O O
Teen (13-18) O O O O O O O O O O O
23.06.
30.06.
07.07.
14.07.
21.07.
28.07.
04.08.
11.08.
18.08.
25.08.